Rekommenderade hotell

Home / Uncategorized / Rekommenderade hotell

 

Sydafrika har ett stort utbud av hotell, både lyxigare alternativ och billigare alternativ. Vi har valt ut ett par olika hotell som vi kan rekommendera i olika städer i Sydafrika. Nedan följer våra rekommenderade hotell i Sydafrika stad för stad.

Listan uppdateras med jämna mellanrum och fler hotell fylls på allt eftersom.

Hotell i Kapstaden

Grand Daddy Hotel

Ett centralt hotell i Kapstaden, med gångavstånd till sevärdheter och aktiviteter i Kapstaden. Frukost och Wi-Fi ingår i priset tillsammans med vackert inredda rum och en utomordentlig personal, som alltid gör sitt yttersta för att sina gäster ska trivas.

Parliament Hotel

För den som hellre spenderar pengar på aktiviteter, mat och shopping så är Parliament ett utmärkt val av hotell i Kapstaden. Standarden är bra, men priset är lågt. Trots det så kan man förvänta sig en bra service av personalen, som gärna hjälper till med att boka aktiviteter.

Hotell i Johannesburg

Sandton Boutique Hotel

Detta hotell ligger en bit utanför Johannesburg centrum, men hyr man egen bil är detta ett utmärkt val av hotell i Johannesburg. Sandton Boutique Hotel är ett mysigt och romantiskt alternativ med vackert inredda rum och en trevlig och hjälpsam personal.

Apollo Hotel

Ett billigare alternativ med rum från 400 SEK / natt. Apollo Hotel ligger en liten bit utanför centrala Johannesburg i området Randburg, men det är enkelt att ta sig härifrån till centrala Johannesburg, särskilt om man har egen hyrbil.

Hotel Lamunu

Ett bra och billigt alternativ i centrala Johannesburg, som dessutom håller en bra standard. Härifrån har man utmärkta möjligheter att ta sig runt till stadens olika områden. Från Hotel Lamunu har man nära till det mesta och en personal som både är trevlig och hjälpsam.

Hotell i Pretoria

Ilyria House

Ett vackert hotell med hög standard och fullständigt spa. Man bor inte mitt i smeten, men man har ändå nära till det mesta. Hotellet är byggd i lyxstil och bjuder på en glamorös interiör till ett helt okej pris.

Morning star express hotel

Detta hotell passar dig som vill bo lite billigare i centrala Pretoria, men ändå ha en bra standard. Härifrån har man gångavstånd till det mesta, eller ett stort utbud av bussar i närheten.

Hotell i Durban

The Balmoral Hotel

Detta hotell ligger precis vid South Beach och passar perfekt ifall man vill sola och bada. Hotellet i sig består av en vacker byggnad med fräscha rum och en trevlig personal. Ett mycket prisvärt och bra hotell i Durban!

Hotell i Stellenbosch

Apple Tree guesthouse

Ett trevligt guesthouse mitt i Cape Winelands, som ger dig möjlighet att utforska alla vingårdar som ligger i Stellenbosch. Frukosten är fantastisk och priset är mer än rimligt för det man får. Här finns en utomhuspool där man kan koppla av. Vill man ha hjälp med guidade turer eller bokning av biljetter så finns alltid personalen tillgänglig.

 
 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *